Dette spørgsmål fik vi fra Lone fra Vildbjerg der gerne vil have hjælp til at finde et godt cover med et personligt præg. Det vil vi selvfølgelig gerne svare på. Rigtig mange vælger idag at anskaffe sig et iPhone cover, fordi det er en sjov måde at beskytte sin mobil på og fordi, at man igennem covers kan personliggøre noget, som alle ellers render rundt med i lommen. Det er ikke kun de unge der iklæder deres telefon med farverige covers. Det er alle aldersgrupper og derfor er der et hav af forskellige designs og materialer at vælge imellem. Faktisk så mange at det nemt kan blive svært at finde det cover, som matcher ens stil og behov. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe vores læsere med at se hvilke muligheder der findes i markedet i dag.

Find et iPhone cover der matcher din stil

For at finde frem til hvilket cover, der passer bedst til en, skal man tænke over, hvad ens stil er og hvor beskyttende det skal være i hverdagen. Taber du ofte din telefon? Hvor arbejder du? Er udseendet vigtigt? Det er spørgsmål som disse du bør stille dig selv før du svinger dankortet.

Der er flere muligheder for at sikre sig, at iPhone covers beskytter telefonen ordentligt. Der findes nemlig covers produceret med metalkanter og et cover, der er lavet af materialet SAIF, hvilket giver høj beskyttelse mod slag og ridser. Omvendt er det nok ikke mange, der synes coveret er pænt. Men det er håndværkeren nok ligeglad med.

Nogle forbrugere mener også, at deres iPhone covers skal kunne mere end bare at beskytte telefonen. Derfor kan man få etuier, der også har plads til et par enkelte kreditkort, så man måske kan slippe for at have pungen med sig i byen. Disse multifunktionelle covers kan fås i mange lækre materialer, herunder læder som for alvor kan være med til at sætte et personligt look. Faktisk er iPhone covers i læder det mest populære materiale, når man kigger på hvad forbrugerne i dag vælger. Med denne cover-type er der samtidig plads til andet end bare telefonen, hvilket kan være meget praktisk hvis man er ude.

Design dit eget cover

Den sidste mulighed vi vil anbefale du kigger på går på at skræddersy dit eget cover. På Coolpriser har de f.eks. et værktøj til netop dette formål, kaldet ”Design dit eget iPhone cover”. Her kan du uploade et billede fra din computer af din familie, hund, bil eller noget helt fjerde. Værktøjet vil så producere dit cover ud fra billedet og sende det med posten. Med andre ord, du kan få et iPhone cover der for alvor gør din telefon unik og personlig. Noget som ingen andre har. Med det ønsker vi Lone og andre held og lykke med at finde det bedste cover derude.