Dette spørgsmål fik vi fra Mette i Hornstrup der gerne vil vide, hvor hun kan leje en servicemand der vil servere is og pandekager til datters fest. Det vil vi selvfølgelig gerne svare på. Hvad bedre end en fødselsdag, hvor man har bestilt pandekager til fest, farver og rabalder? Det er netop den tanke, der har gjort, at man nu kan få lækre boder ud til de fester, man holder i baghaven eller hjemmet. Pandekagerne kan laves på mange måder, og derfor har du også mulighed for selv at bestemme, hvad de skal indeholde. Den mest klassiske løsning er dog at leje en vogn, der kan lave pandekager og is til festen. Vælger man det, slipper man fra det uden at betale særligt meget. De helt store fordele ved de mange vogne, der kan tage ud og lave lækker mad ved dig er:

  • Du få sprøde pandekager til fest, fødselsdag eller hvad end, du planlægger
  • Der er mulighed for selv at designe, hvad der skal på
  • Du får en dygtig kok med ud, der også kan være et hyggeligt indslag til festen

Is og pandekager til fest er klassisk hos danskerne, men levering er nyt

Det er ikke noget nyt at de klassiske lune pandekager og is (se her) til fest ofte er en stor succes. Men det er til gengæld meget nyt, at man nu kan få pandekagevogne ud til festerne, der laver det. Så slipper man for selv at have besværligheder med at lave lækkerier til hele festen. Det er dog ikke kun i det praktiske, at madvognene har en stor fordel. Der er nemlig også et vigtigt aspekt, når det kommer til at få den lækre smag.

Hvis du selv skal lave pandekagerne, kommer du sikkert til at lave en hel tallerken fyldt med pandekager, som kan stå og blive lunken for sig selv. Vælger du at få en mand ud og lave det, bliver det friske og lækre delikatesser i får, direkte fra panden. Så er man sikret de bedste pandekager til fest og farver. Jeg håber at dette besvarer Mettes spørgsmål og vi ønsker hende selvfølgelig en rigtig god fest og ikke mindst glædelig jul.