Dette spørgsmål fik vi fra Dorte i Hinnerup, der elsker fodbold og gerne vil vide, hvordan man kan finde billige fodboldrejser.

Hvis man vil have de billigste og bedste fodboldrejser, er der en række fakta, man skal være opmærksom på. Der er nemlig mange ting, som de fleste fodboldfans slet ikke er klar over, når de vil ud og se kampe i Europa. Her handler det specielt om den pris, man skal betale for at komme på en fodboldtur i udlandet men i høj grad også om den måde, man rejser på.

Sådan får du de billigste fodboldrejser

Skal man give nogle faktuelle oplysninger, der kan gøre det nemmere og billigere at komme på fodboldrejse, kan man dele oplysningerne op i to dele.

  • De økonomiske oplysninger, der kan gøre, at man kan spare penge, når man tager på fodboldrejser.
  • De kvalitetsmæssige hensyn, der kan gøre turen uforglemmelig og nem at planlægge.

Kigger man først og fremmest på det fakta, der kan gøre det billigere at tage på fodboldrejse, er der specielt en ting, der er vigtig. Det kan nemlig blive væsentligt billigere at flyve til en fodbolddestination, hvis man bestiller det igennem et sportsrejsebureau og samtidig vælge en pakke, da man sandsynligvis også har brug for et hotel. Allerede her kan der være mange penge at spare. Du kan f.eks. finde pakker med billige fodboldrejser på https://www.latravel.dk/fodboldrejser/ til destinationer i hele Europa.

Grunden til at der er meget at spare er, at fodboldrejsebureauer bestiller store pakker af sæder på flyene. Dette gør, at de kan få hver billet til en væsentligt billigere pris end private. Samme princip gælder med fodboldbilletter og hotelværelser. Faktum er altså, at man kan spare en hel del på at booke fodboldrejsen igennem et rejsebureau.

Herudover er der en række kvalitetsting, der også forbedres, hvis man rejser med et professionelt bureau. De fleste professionelle rejsebureauer, der beskæftiger sig med fodbold, har stor erfaring med sporten og har også stort kendskab til fodboldverdenen. På denne måde ved de helt præcist, hvilke kampe man skal tage til i Premier League, ligesom de ved, hvordan man får den bedste oplevelse på Stamford Bridge eller på White Heart Lane.