Dette spørgsmål fik vi fra Julie Winther fra Frederiksberg, der søger inspiration til, hvilket udstyr og mobil tilbehør der egner sig bedst til en badeferie, hvilket vi selvfølgelig gerne vil svare på. De fleste danskere elsker at bruge deres telefon på ferien. Egentlig burde en ferie vel nok foregå uden mobiltelefonen, da man bedre kan koble af fra hverdagens stress og jag. Men sådan forholder det sig ikke for de fleste danskere, der faktisk bruger deres telefons funktioner endnu mere, når de er udenlands. Dette hænger selvfølgelig også sammen med at mobildata er blevet væsentlig billigere med årene, hvor bl.a. teleselskabet 3 Mobil idag kan tilbyde priser i udlandet uden det koster ekstra med deres 3LikeHome. Derfor er det også vigtigt, at ens iPhone 6-tilbehør er i top og spækket med gode apps.

Det er primært musik og kamera-funktionen som skal fungere, når vi rejser udenlands. Det siger sig selv, at hvis man skal afsted på badeferie med strand, sol og pool så er det oplagt at vælge et vandafvisende iPhone-etui som beskytter din telefon. Det betyder, at du er fri for bekymringer om din iPhone nu har mulighed for at blive ramt af vand, der hvor den ligger når du er på badeferie.

Sådan vælger du det bedste iPhone 6-tilbehør til din ferie

Her er tre ting, som du skal overveje når ud skal på tur:

  • Hvor går turen hen? Går turen til en varm destination skal du overveje, om telefonen kommer til at være tæt på vand eller den kommer til at blive udsat for meget varme
  • Hvad skal du lave? Hvilken slags ferie skal du på? Hvis det er en sportsferie, så er det vigtigt med et iPhone 6-tilbehør, der tillader aktivitet
  • Prøv inden rejsens afgang at forestille dig, hvilket iPhone 6-tilbehør du kan få brug for på turen.

Hvis man f.eks. skal køre meget i bil på sin ferie, så kan det være en rigtig god idé med en iPhone billader. På den måde sikrer du dig, at du ikke løber tør for strøm, netop som ferieminderne skal arkiveres med kameraet eller når du allerhelst vil lytte til din yndlingsmusik. Sidst men ikke mindst så husk, at du i Apples egen Appstore kan finde masser af inspiration til gode applikationer til din iPhone, som kan være med til at give dig en endnu bedre rejse. God ferie!