Dette gode spørgsmål fik vi fra Jens i Herning der netop har startet ny virksomhed og nu søger en billig leverandør af nye eller brugte kontormøbler. I alle virksomheder er der behov for indkøb af inventar og som iværksætter hvor budgettet typisk er ret begrænset, er det helt naturligt at søge de billigste kontormøbler på markedet. Idag findes der rigtig mange kontorforsyninger på markedet, både i form af fysiske og online butikker. Dette betyder mere konkurrence og i sidste ende lavere priser. Ved at bruge lidt tid på research, kan man derfor spare op til flere tusinde kroner på møbler i dagens marked.

Find de billigste kontormøbler med værktøjer

Vores anbefaling til Jens er derfor, at han starter med at afdække markedet for potentielle kontorforsyninger. Dette kan både være fysiske butikker men oftest er det meget nemmere at benytte en søgemaskine til selve research-arbejdet. Tager man f.eks. udgangspunkt i at Jens har brug for en kontorstol, et skrivebord eller en lampe, findes der flere gode værktøjer som pricerunner.dk eller kelkoo.dk hvor man blot indtaster produktnavnet for så at blive præsenteret for en side med billige kontormøbler sorteret på pris inkl. fragt. Er du fra København og bestiller kontormøbler i Århus, så kan fragten nemlig udgøre en stor del af prisen, hvilket man skal være opmærksom på! Dermed foretager søgemaskinen både det tunge arbejde med at identificere priserne fra flere forskellige leverandører der tilbyder det pågældende møbel. Derudover er der flere kontorforsyninger der tilbyder loyalitetsprogrammer hvilket betyder, at du kan opnå endnu større fordele, f.eks. lavere priser og/eller gratis fragt på udvalgte produkter.

Med ovenstående har du fået en række tips til hvordan du finder frem til de billigste kontormøbler. Som du kan læse er det ofte en god idé at starte research-arbejdet på nettet, da der findes masser af gode og gratis værktøjer der gør det nemt og hurtigt. Herefter er det blot at vælge på basis af pris.