Dette gode spørgsmål fik vi fra Gitte fra Vejle, der skal til at renovere badeværelse og søger inspiration til valg af brusevægge. Der findes rigtig mange forskellige badeværelser i Danmark, og derfor er der også mange forskellige bud på, hvordan en brusevæg skal se ud. Det skal du udnytte, hvis du overvejer at installere brusevægge i boligen. Der er nemlig stor forskel på, hvad der er en optimal løsning, hvis man gerne vil have en glasafskærmning i brusebadet. Hvis ikke man tager højde for disse forhold, kan man ende med en række uheldigheder.

Man kan enten ende med at stå med et badeværelse, der er enormt upraktisk. Man kan også ende ud i, at den løsning man har fået, ser enormt uskøn ud. Faktisk kan man også ende med begge dele. Derfor er der nogle forhold, du skal have styr på, inden du køber din brusedør- eller væg i glas.

Tænk over dette, inden du køber din brusevæg

Der er som udgangspunkt tre forskellige ting, der er vigtige at holde øje med, inden man køber sin glasbrusevæg.

  • Hvor meget plads er der til din brusevæg?
  • Hvor vigtigt er det praktiske aspekt
  • Tænk også over, hvordan lysindfaldet er

Det mest vigtige er at kigge på, hvor meget plads man har til den enkelte glasplade. I meget store badeværelser, kan det fungere meget fedt med en enkelt glasplade, der er bøjet. På denne måde får man afskærmet for vandet på en meget stilfuld måde, der samtidig ikke støjer i rummet. Der er dog også nogle overvejelser i det praktiske. Hvis du ikke er så glad for at tørre af, kan det være en idé at for glasset overfladebehandlet, inden det bliver sat i. Sidst skal du også tænke over, om du har placeret glaspladerne således, at de kan sende sollyset videre i rummet. På den måde bruger du nemlig bedst din brusevæg, når du skal have den ind i din bolig. Vi håber at dette hjælper Gitte og andre videre, der står med de samme overvejelser til valg af bruseafskærmning. Hvis du søger mere inspiration til brusevægge så kig forbi unidrain.dk og se deres serie fra glassline.