Dette spørgsmål fik vi fra Henrik Thomsen der elsker sportsrejser hvor fodbold står på menuen. Ulrik vil gerne have inspiration til næste års fodboldrejser, hvilket vi har forsøgt at grave frem i samspil med flere rejsebureauer. Inden længe går 2016 på hæld og hvilket fodbold-år det har været. Hvis du ligesom Henrik har været på fodboldrejser tidligere, har du uden tvivl fået smag for mere? Men hvor skal man tage hen næste gang? Hvilke hold er de fedeste at overvære? Hvor finder man den bedste stemning blandt fansene? Der er rigtigt mange gode bud i international fodbold i dag, hvilket bare er fedt. Og ofte er det meget individuelt, hvor man ønsker at fodboldrejsen skal gå hen.

Her er de fedeste fodboldrejser det næste år

Der er mange gode bud, når man skal planlægge næste års fodboldrejser. England, Spanien og Italien er altid interessante at besøge fodboldmæssigt:

  • Spanien er med Real Madrid og FC Barcelona altid gode bud, når der skal planlægges fodboldrejser. Klubberne nyder stor opbakning i Danmark, og samtidig er man sikker på at se verdens bedste spillere i aktion på tætteste hold.
  • Hvis man er mere til den ægte stemning med tilråb, skældsord og nærkampe, skal man i stedet besøge de engelske stadions. Og hvis man søger væk fra de store klubber, hvor mange turister præger stemningen, kan man virkelig få en på opleveren.
  • Italien har med sine fantastiske byer, smukke strande og lækre mad alt hvad man skal bruge, for at få en fed rejse. Og hvad er bedre end at kombinere en god ferie med en fodboldkamp? Måske skal den næste fodboldtur gå til Torino eller Rom?

Der er rigtigt mange gode bud på fodboldrejser det næste år til destinationer rundt om i Europa. Her spilles der god fodbold, og i realiteten skal man ikke længere end til Tyskland for at se klassebold med tophold og stjernespillere. Fodboldturister er i sandhed et privilegeret folkefærd. Vi håber at Henrik og andre har fået lidt inspiration til næste års kampe. Vi kan også anbefale at følge ovenstående link for mere inspiration til aktuelle sportsrejser. God rejse!