Dette spørgsmål fik vi fra Line Møller fra Falster, der søger inspiration til kontorindretning i et mindre værelse. Det vil vi selvfølgelig meget gerne besvare. For mange er det altid svært at finde ud af, hvilke kontormøbler de skal vælge til deres nye kontor. Der er nemlig rigtig mange muligheder på markedet, der kan være svært at kaste sig ud i, hvis man ikke har gjort sit forarbejde ordentligt. Samtidig kan udfordringer virke endnu større, hvis det rum, der er tiltænkt til at blive til kontorplads, ikke er særligt stor og økonomien samtidig er stram. Heldigvis er der hjælp at hente. Det handler nemlig blot om at tænke sig ekstra grundigt om.

Nøglen til at udnytte den kontorplads, som du har til rådighed, ligger ikke overraskende i valget af kontormøbler. Det kommer nemlig helt an på, hvilke møbler du anvender, hvis du skal have et mindre kontor til at virke større, end det i virkeligheden er. Værelser og rum virker altid større, hvis man kan formå at skabe luft i rummet. Det vil straks få kontoret til at se mere rummelig ud, samtidig med, at det giver et mere ordentligt og professionelt udtryk. Er midlerne begrænset, kan du samtidig vælge at investere i brugte møbler, hvor du ofte vil opleve at få meget mere for pengene. Du kan evt. finde mere inspiration til brugte kontormøbler hos din lokale Møbelgrossist, der har alt i hæve sænkeborde til skriveborde og kontorstole samt reoler, også i nyt.

Disse råd er gode at følge, hvis du skal kigge på nye kontormøbler

Det kan være svært at beslutte sig, når man skal have nye kontormøbler. Skriv disse råd bag øret, hvis snart skal handle møbler ind til et mindre kontor:

  • Tænk på hvad der er ”nice to have” og ”need to have”
  • Vælg evt. modulbaserede reoler og hæve sænke skriveborde, der kan tilpasses rummets dimensioner og flere behov
  • Spørg de personer der skal bruge kontoret, hvilke møbler der er vigtigst for dem
  • Overvej brugte kontormøbler hvis budgettet er stramt

Hvis rummet er meget småt, og det handler om at få presset et skrivebord med tilhørende kontorstol ind på kontoret, findes der små tricks på markedet, der kan hjælpe dig på vej. Det kunne for eksempel være en af de nye kontorstole, der har et lille skrivebord spændt fast på stolen, således at man nemt kan begynde at arbejde, ved at skubbe det lille skrivebord ind for an sig. Det kan også være hæve sænkeborde, hvor 2 kan arbejde ved samme bord. Der er plads på bordet til både at have computer og notesbog, hvilket mange bruger i deres daglige arbejde. Vi håber at denne artikel besvarer Lines og andres spørgsmål, der står med udfordringen ved at indrette et mindre kontor.