Dette spørgsmål fik vi fra Birthe Petersen fra Ry, der søger inspiration til valg af iPhone etuier til sin iPhone 6, som samtidig bidrager med den bedste beskyttelse mod ridser og mindre slag. Det vil vi selvfølgelig gerne forsøge at svare på. Det kan nemlig være meget svært at finde ud af, hvilket iPhone etui man skal vælge, når man finder sig selv foran en væg med 100 forskellige covers. For hvad er nu det smarteste og vigtigste at basere sit valg på? Skal et etui være pænt og flot, eller er det vigtigst hvordan det beskytter din iPhone mod eventuelle skader? For mange mennesker er det svært at vælge, fordi der netop er så mange muligheder på markedet.

Et etui til iPhone kan fås i flere materialer

En af grundene til den store forvirring er, at iPhone etuier bliver produceret i flere forskellige materialer. Dette ses tydeligt, hvis du kommer forbi en større webshop så som Coolpriser. Du kan finde etuier i både læder, plastik, gummi med flere. Det er rent ud sagt en jungle, og det kan være rigtig svært at komme i gennem, hvis man ikke har erfaring fra tidligere. Et af de bedste råd man kan give, er, at man skal vælge med både hjertet og hjernen. Det nytter ikke at vælge et iPhone etui, hvis udseende man ikke kan lide. Det bliver man helt sikkert træt af i længden. Omvendt løser det heller ikke noget, hvis man vælger ikke cover, der ikke beskytter telefonen ordentligt. Det bliver man træt af, når man skal betale i dyre domme for at få repareret skærmen.

Hvis man er en rigtig fumlefinger, skal man nok gøre op med sig selv, om det ikke var en ide med et iPhone etui, der beskytter telefonen hele vejen rundt. Det er ofte et læder-cover, der klarer denne opgave. Her skulle det være mere end svært at smadre fronten eller bagsiden af din iPhone. Men hvis du derimod mener, at det er nok at beskytte bagsiden, så kan du få en masse etuier, der gør dette. Vælg det materiale, der føles bedst i hånden. Vi håber at denne artikel har hjulet Birthe og andre i samme situation.