Dette spørgsmål fik vi fra Jacob og Trine i Gentofte, der skal igang med bygge selv og gerne vil kende til fordelene ved at vælge en transparent brusedør i glas. Det vil vi selvfølgelig mægtig gerne svare på. Hvis du finder den helt rigtige brusedør til dit badeværelse, kan det virkelig gøre meget for det endelige udtryk for selve rummet. Brusedøren kan nemlig være en utrolig flot løsning, der giver badeværelsesrummet et æstetisk og intimt udtryk, som mange leder efter i et badeværelse. Hvis du sætter lys til sammen med brusedøren, kan du opnå en helt speciel stemning, der ligner en million.

En glas brusedør er som regel den mere populære løsning hos mange. Det er blandt andet fordi, det for mange er den pæneste udgave. Samtidig er det vigtigt at huske på, at den også kræver en del vedligeholdelse. Så længe man husker på at tørre døren af efter hvert bad, er man sikker på at have en pæn løsning hele tiden.

Vil du have mere inspiration og se billeder af hvordan en brusedør i glas kan tage sig ud, så besøg evt.: http://www.unidrain.dk/produkter/glassline/brusedoer/

Her følger tre grunde til at vælge en brusedør til dit badeværelse

Overvej disse punkter, hvis du tænker på at investere i en brusedør:

  • En brusedør kan være med til at give dit badeværelse en ny dimension og sætte en hyggelig og intim stemning
  • Der er mange forskellige muligheder på markedet, og du kan derfor finde en løsning, som man ikke ser i alle andre hjem.
  • Brusedøre er nemme at gøre rent, fordi de blot skal vedligeholdes efter brug.

Hvis ikke brusedøren er noget for dig, er der også den mulighed der hedder bruseforhæng. Det er den mere klassiske model, som nogen vil mene nemt bliver en smule kedelig. Vær opmærksom på, at du skal vaske badeforhænget en gang om måneden, så det ikke bliver gult og begynder at lugte. Der er ingen tvivl om, at brusedøren er det mere æstetiske valg, men hvis du har børn kan det være, at du bliver gladere for badeforhænget, fordi det også kan administreres af børn.

Vi håber at ovenstående har givet Jacob og Trine mere inspiration og ønsker dem held og lykke med byggeprojektet!