Dette spørgsmål fik vi fra Rasmus Petersen, der til dagligt arbejder for et større rejsemagasin og vil gerne vide, hvor han kan finde gode tilbud på sportsrejser. Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne være behjælpelig med. Først og fremmest handler det om, hvilken type sportsrejse man foretrækker og vi har i den forbindelse valgt at sætte fokus på nogle få udvalgte.

Kigger vi først og fremmest på statistikken, så er danskere et af de folkefærd, der har den bredeste interesse inden for sport og rejser. Vi følger nemlig med i næsten alle former for sport, og vi gør det gerne flere gange om ugen. Men skal vi ud at rejse og opleve sportsgrenene live, er der dog enkelte sportsgrene, der er mere populære end andre.

Fodboldrejser: Den mest populære af dem alle

Danmarks nationalsport må siges at være fodbold. Og det kan man også se på de rejsetyper, som vi booker. Det er nemlig fodboldkampe som vi rejser til udlandet efter – hvis det er en sportsoplevelse, som ferien omhandler vel at mærke. Hvad end turen går til Tyskland, Italien, Spanien eller England er muligheden for fede fodboldoplevelser store. Specielt i England, Tyskland og Spanien er der mulighed for at overvære danske fodboldspillere præstere på de største scener i Europa. Hvornår har vi sidst haft en dansker med en afgørende rolle på de to øverste pladser i Premier League? Hvis fodboldrejser lyder som noget for dig, så kan vi anbefale at kigge efter fodboldrejser på www.latravel.dk – et dansk rejsebureau med mange års erfaring indenfor sportsrejser.

Formel 1: Endelig en dansker tilbage i fineste selskab

Det var en glædelig nyhed for mange danske fans af Formel 1, da det blev annonceret, at Kevin Magnussen igen ville være tilbage at finde bag rettet på en Formel 1-racer. Danskeren har mange fans og det bliver spændende at følge ham i den sæson, der netop har kørt sine første løb. Det fede ved Formel 1 er, at løbene køres over hele verden. Der er altså rig mulighed for at få en på opleveren, mens man er afsted.

NFL: Kærligheden for amerikansk sport stiger

Det virker som om, at danskerne begynder at tage de udprægede amerikanske sportsgrene mere og mere til sig. Basketball og NFL nyder i hvert fald større interesse end førhen.

Så der har du det. De 3 mest populære sportsrejser og vi håber Rasmus og andre har fået blod på tanden for at komme afsted. Du kan selvfølgelig altid tage kontakt til et rejsebureau der udbyder denne type rejser, for at høre mere om turen.